Studio Hair Care

NIEUW!

OLAPLEX HERSTELBEHANDELIN (NO. 1 + NO. 2)

Wanneer uw haar ernstig beschadigd is en het niet opnieuw chemisch behandel kan worden, kan het nu vooraf hersteld worden zodat een kleurbehandeling wel mogelijk is. De herstelbehandeling kan ook als nabehandeling plaatsvinden, om uw haar in een keer permanent te herstellen. Het is ook mogelijk om het als aparte behandeling te doen, zonder kleurbehandeling.

Duur behandeling: ca. 30 minuten


OLAPLEX KLEUR-BLONDEERBEHANDELING (NO. 1 + NO. 2)

Om schade en het afbreken van uw haar te voorkomen tijdens de kleurbehandeling wordt Olaplex toegevoegd aan de kleur - of blondeerformule.

Duur behandeling: ca. 15 minuten extra

Resultaat: sterk, glanzend en gezond haar met een langer kleurbehoud.


OLAPLEX THUISBEHANDELING (NO.3)

Na een Olaplex salonbehandeling is uw haar hersteld en gezond. De schade die ontstaat door thermische behandeling thuis (fohn, stijltang etc,) zorgt ervoor dat uw haar opnieuw aangetast en beschadigd wordt. Deze schade kan door gebruik van No.3 met 1 behandeling per week hersteld worden.

Duur behandeling: ca. 15 minuten ( voor het gebruik van shampoo en conditioner )

Bruidskapsels

De mooiste dag van uw leven moet ook echt de mooiste dag van uw leven worden! Daar helpen we u natuurlijk graag mee. Met een kapsel dat past bij u en uw met zorg gekozen bruidskleding.

Als uw haar maar goed zit!

 

 

Kleur is in!

De wereld van kleuren kent voor ons geen grenzen. Of het nu om een tijdelijk kleurtje gaat of om verven, coupe soleil, higlights of lowlights, wij zijn er in gespecialiseerd.

Wij vinden het leuk om u te adviseren!

 

 

Mannen!

Ook voor mannen gaan wij veel verder dan alleen knippen.
Eerste grijze haartjes? Laat iedereen maar roepen: "Dat staat interessant". Wij hebben de oplossing om u uw jeugdigheid te laten bewaren. Grijp die kans!

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: